About BIAB

Beauty in a bottle’ is een online magazine waar je artikelen vindt over ‘beauty, fashion, lifestyle en travel’. Elk artikel dat online geplaatst wordt kan je hier gratis raadplegen.

Hieronder vind je alvast de cover. Benieuwd naar meer? Aarzel niet en neem een kijkje bij mijn artikelen.

FAQ

Meer over ‘beauty in a bottle’

‘Beauty in a bottle’ is opgericht in 2012 kort nadat ik naar een workshop ben gegaan van Serena Verbon over bloggen.

Ondertussen heb ik ‘beauty in a bottle’ in een volledig nieuw jasje gestoken. De oudere blogposts heb ik met pijn in mijn hart verwijderd om plaats te maken voor mijn nieuwe visie.

Ik hoop dat jullie mijn nieuwe site kunnen appreciëren en even geweldig vinden als ik.

Waarom koos je voor ‘beauty in a bottle’?

In 2012 heb ik lang moeten nadenken over hoe ik mijn blog zou noemen. Ik wilde een naam waarin het duidelijk is dat ik over beauty schrijf. Enkele brainstorms verder kwam ik uit op ‘beauty in a bottle’, waar ik ook zeer tevreden over ben. Beauty kan in elk flesje zitten, van vitamines tot haarolie, gezichtsserums enz… Wat je ook wilt, voor wat dan ook. En daaruit is voor mij de naam ‘beauty in a bottle’ ontstaan.

Wat kunnen jullie van ‘beauty in a bottle’ verwachten?

Op ‘beauty in a bottle’ komen allerhande artikelen online over beauty, diy’s, recepten, reizen, persoonlijke berichten, lifestyle (uitgebreider) en fashion. Ik wil dolgraag de wereld van ‘Sarah’ met jullie delen. Dit houdt in dat ik zowel mijn positieve als mindere ervaringen wil delen met jullie. Ik vind het dan ook leuk om jullie feedback te mogen lezen.